What Does su tesisatçısı Mean?

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

 Şimdi ise teknolojinin yardımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Termal kameralar: Sızıntı noktalarında sıcaklık farklılıklarını tespit ederek su kaçaklarını belirlemek için kullanılır. Sızıntı alanı genellikle çevresinden daha soğuktur veya daha sıcaktır ve termal kamera bu farkı görsel olarak gösterir.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

kombinin olduğu oda k9mbi degistikten sonra duvar kabardi duvardaki döşemenin sebep olduğunu söylediler şimdi alt kata kadar nemlenme durumu olmuş sanırım duvardan geçen kombinin borusunda bir kaçak var

Duvarda nemlenme su tesisatçısı veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su su kaçağı tespit tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini net olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan gardenım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en su kaçağı tespit iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Bu cihaz sınıfında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Intelligent fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması su kaçak tespiti halinde termal su tesisatçısı kamera kullanmaktayız.

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page